Tánc oktatás > Esküvő - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tánc oktatás > 18 weboldal. Kategória leírása: Az esküvőkön leginkább előforduló táncok oktatása.

eskuvo.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Esküvői tánc
Esküvői tánc
http://www.eskuvoitanc.hu/

Wertheimer Anita tánctanár - Tánctanítás, gyorstanfolyamok.

www.eskuvoitanc.hu
Esküvői Táncoktatás Garanciával és Ingyenes konzultációval!
Esküvői Táncoktatás Garanciával és Ingyenes konzultációval!
http://www.salsamor.hu/

Kápráztassa el forró Kubai Salsával a násznépét! Iskolánk saját Budapesti táncstúdiójában tánctudástól függően akár teljesen kezdő szinttől vállalja az ifjú pár betanítását egy felejthetetlen esküvői táncra. Iskolánk fellépő csoportja esküvőkön fellépést, animálást is vállal! Ingyenes konzultáció személyesen és telefonon! www.salsamor.hu Tel: (30)-555-64-99

www.salsamor.hu
Trendy Dance Tánciskola - Bp.
Trendy Dance Tánciskola - Bp.
http://www.gportal.hu/trendydanceiskola

Esküvői tánc oktatás - T:70 / 774-0024 A legfontosabb társastáncok intenzív oktatása csoportosan vagy rugalmas magán órákon, délelőtt - délután -késő este - hétvégén és még némely ünnepen is. Egyénre szabott nyitó tánc és gyertyafény keringő koreográfia.

www.gportal.hu
Tánckoktél Tánciskola
Tánckoktél Tánciskola
http://www.tanckoktel.hu/

Tánciskolánk elsősorban társasági latin és standard táncok, valamint salsa oktatásával foglalkozik, több szinten és korcsoportban, de folyamatosan fejlesztjük tánciskolánkat és bővítjük a nálunk tanulható táncok sorát (hip-hop, hastánc, színpadi tánc, egyéb divattáncok, stb.). Természetesen vállalunk esküvőre is tánctanítást akár magánóra, akár csoportos óra formájában is.

www.tanckoktel.hu
DanceWorld Tánciskola - Esküvői párok táncoktatása
DanceWorld Tánciskola - Esküvői párok táncoktatása
http://www.danceworldtse.hu/

Intenzív esküvői felkészítés a legfontosabb társastáncokból, nem csak a fiatal pár, hanem a szülők, hozzátartozók részére is. Rugalmas időbeosztás: délelőtt - délután - késő este - hétvégén.

www.danceworldtse.hu
Tudod már, hogy kivel fogsz táncolni az esküvődön?
Tudod már, hogy kivel fogsz táncolni az esküvődön?
http://eskuvoitanctanitas.blogspot.com

Túl akarsz lenni rajta, vagy meg akarod mutatni, hogy te vagy a parkett ördöge? Mindegy, melyik kategóriába tartozol, biztos vagyok benne, hogy tudok neked újat és hasznosat tanítani, legyen az a bécsi keringő, vagy egy komolyabb koreográfia!

eskuvoitanctanitas.blogspot.com
Esküvőtánc
Esküvőtánc
http://www.eskuvotanc.hu

Nyári eküvői felkészítő kurzus, nemcsak házasulandóknak! Valamint Gyertyafény keringő, Nyitótánc és Egyedi Meglepetés koreográfiák betanítása egyéni tanrendben, akár intenzív órák keretében is.

www.eskuvotanc.hu
Esküvői táncoktató dvd
Esküvői táncoktató dvd
http://tanckoktel.hu/termekekdvd_eskuvo.php

Elsősorban esküvőre készülő pároknak ajánlott, akiknek nincs idejük, vagy pénzük, magán táncórákat venni az esküvői nyitótánc betanulására és szeretnének angol keringőt táncolni a nagy napon!

tanckoktel.hu
RubinDance Táncsport egyesület Esküvői táncoktatás
RubinDance Táncsport egyesület Esküvői táncoktatás
http://www.rubindance.hu/oktatas/eskuvoi-tanctanitas

Tánciskolánk vállalja esküvői tánc betanítását akár a pár, akár a násznép részére egyaránt. Lehetőség szerint -megfelelő létszám esetén - tanfolyamot indítunk, de alkalmat tudunk adni magánórázásra is. Tanulható táncok palettája igen széles körű, a teljesség igénye nélkül engedje meg hogy felsoroljunk párat: Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, Csárdás, Palotás, Rock&Roll, mambó...stb Várjuk jelentkezését! Üdvözlettel: RubinDance

www.rubindance.hu
Esküvői táncoktatás Budapesten - Goldance tánciskola
Esküvői táncoktatás Budapesten - Goldance tánciskola
http://goldance.hu/tancoktatas/eskuvoi_tanctanitas-c57.html

Budapesti Tánciskolánkban az esküvői tánctanítás teljes mértékben Önökhöz igazodik.Tanáraink kézséggel állnak a rendelkezésükre iskolánk több, Budapesten található tánctermében, vagy akár az Önök otthonában is egyaránt. Egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is. Itt gondolunk a klasszikus, elegáns nyitótáncokra, gyertyafénykeringőkre, továbbá a bohókás ámde mégis szórakoztató táncokra, vagy akár ezek ötvözésére is. A koreográfia repertoirunk igen széles skálán mozog,így teljes mértékben garantálni tudjuk azt a személyre szabott esküvői tánc anyagot mellyel sikeresen elkápráztathatják, szórakoztathatják vendégeiket.Ajándékozzák meg magukat, és vendégeiket egy életre szóló élménnyel!

goldance.hu
Salsa Candela Tánciskola - táncoktatás, fellépések
Salsa Candela Tánciskola - táncoktatás, fellépések
http://www.salsacandela.hu

Autentikus latin-amerikai táncoktatás(salsa-kubai és Los Angeles-i stílus), bachata, merengue, reggeaton, son, rueda de casino, salsa lady's sytle(női mozgás órák) stb.) kezdőtől a versenyzői szintig, korhatár nélkül. Esküvői táncoktatás! Táncbemutatók a vendégek számára - akár élő zenével is!

www.salsacandela.hu
Antal táncoktatás Budapest szívében - Esküvői tánctanítás
Antal táncoktatás Budapest szívében - Esküvői tánctanítás
http://www.tanctanitas.gportal.hu

Esküvőre tánctanítás, szalagavatóra táncoktatás, vállalati tánctanítás, óvodai és iskolai táncoktatás, csoportos tántanítás.

www.tanctanitas.gportal.hu
DiamonDance Tánciskola [Esküvői Tánc]
DiamonDance Tánciskola [Esküvői Tánc]
http://diamondance.hu/

Az esküvő, fontos pillanat egy pár életében. Tegye ezt még feledhetetlenebbé egy esküvői nyitótánccal, vagy egy bohókás, játékos, meglepetéstánccal. Tanáraink készséggel állnak rendelkezésükre, előre egyeztetett időpontban. További részletekért, látogasson el honlapunkra, ahol sok más tánckurzust is talál.

diamondance.hu
Viktória Táncoktatás Pécs
Viktória Táncoktatás Pécs
http://www.viktoriatanc.hu

A Viktória Táncoktatás Pécsett sok szeretettel vár minden kedves táncolni vágyó vendéget... Egyéni vagy csoportos órák keretei között, kortól függetlenül várom a táncolni vágyókat kezdő és haladó szinten. Jegyespároknak esküvői felkészítését vállalom standard- (angol keringő, tango, bécsi keringő, slow fox, quick step) és latin-amerikai táncokból (cha-cha-cha, samba, rumba, jive). Nyitótáncnak ajánlanám a bécsi keringőt, éjféli táncnak a gyertyafény keringőt. A lakodalmakban sokszor táncolják még a polkát és a csárdást is.

www.viktoriatanc.hu
Klub 74 - Pécs - Táncoktatás
Klub 74 - Pécs - Táncoktatás
http://www.klub74.hu/

Mindenkit szeretettel várunk, aki akár esküvőre, akár csak egy kis gyakorlás miatt kedvet érez a TÁNC tanulásához, gyakorlásához. Táncstílusok: Esküvői táncok, Társas tánc, Latin tánc, Kubai Salsa, Salsa, R'n'R

www.klub74.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
eskuvo.wyw.hu: Esküvő katalógus. Weboldalunkon összegyűjtöttük az esküvővel, esküvő szervezéssel kapcsolatos legjobb oldalakat, hogy a nagy nap zökkenőmentes legyen számotokra.
Gyűjteményünkben 995 válogatott esküvő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 995 | Várakozó linkek: 33 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 264368