Tánc oktatás > Esküvő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tánc oktatás > 17 weboldal. Kategória leírása: Az esküvőkön leginkább előforduló táncok oktatása.

eskuvo.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Esküvői Táncoktatás Garanciával és Ingyenes konzultációval!
http://www.salsamor.hu/

Kápráztassa el forró Kubai Salsával a násznépét! Iskolánk saját Budapesti táncstúdiójában tánctudástól függően akár teljesen kezdő szinttől vállalja az ifjú pár betanítását egy felejthetetlen esküvői táncra. Iskolánk fellépő csoportja esküvőkön fellépést, animálást is vállal! Ingyenes konzultáció személyesen és telefonon! www.salsamor.hu Tel: (30)-555-64-99

Esküvői Táncoktatás Garanciával és Ingyenes konzultációval!
Trendy Dance Tánciskola - Bp.
http://www.gportal.hu/trendydanceiskola

Esküvői tánc oktatás - T:70 / 774-0024 A legfontosabb társastáncok intenzív oktatása csoportosan vagy rugalmas magán órákon, délelőtt - délután -késő este - hétvégén és még némely ünnepen is. Egyénre szabott nyitó tánc és gyertyafény keringő koreográfia.

Trendy Dance Tánciskola - Bp.
Tánckoktél Tánciskola
http://www.tanckoktel.hu/

Tánciskolánk elsősorban társasági latin és standard táncok, valamint salsa oktatásával foglalkozik, több szinten és korcsoportban, de folyamatosan fejlesztjük tánciskolánkat és bővítjük a nálunk tanulható táncok sorát (hip-hop, hastánc, színpadi tánc, egyéb divattáncok, stb.). Természetesen vállalunk esküvőre is tánctanítást akár magánóra, akár csoportos óra formájában is.

Tánckoktél Tánciskola
Tudod már, hogy kivel fogsz táncolni az esküvődön?
http://eskuvoitanctanitas.blogspot.com

Túl akarsz lenni rajta, vagy meg akarod mutatni, hogy te vagy a parkett ördöge? Mindegy, melyik kategóriába tartozol, biztos vagyok benne, hogy tudok neked újat és hasznosat tanítani, legyen az a bécsi keringő, vagy egy komolyabb koreográfia!

Tudod már, hogy kivel fogsz táncolni az esküvődön?
RubinDance Táncsport egyesület Esküvői táncoktatás
http://www.rubindance.hu/oktatas/eskuvoi-tanctanitas

Tánciskolánk vállalja esküvői tánc betanítását akár a pár, akár a násznép részére egyaránt. Lehetőség szerint -megfelelő létszám esetén - tanfolyamot indítunk, de alkalmat tudunk adni magánórázásra is. Tanulható táncok palettája igen széles körű, a teljesség igénye nélkül engedje meg hogy felsoroljunk párat: Angol keringő, Bécsi keringő, Tangó, Csárdás, Palotás, Rock&Roll, mambó...stb Várjuk jelentkezését! Üdvözlettel: RubinDance

RubinDance Táncsport egyesület Esküvői táncoktatás
Esküvőtánc
http://www.eskuvotanc.hu

Nyári eküvői felkészítő kurzus, nemcsak házasulandóknak! Valamint Gyertyafény keringő, Nyitótánc és Egyedi Meglepetés koreográfiák betanítása egyéni tanrendben, akár intenzív órák keretében is.

Esküvőtánc
Esküvői táncoktató dvd
http://tanckoktel.hu/termekekdvd_eskuvo.php

Elsősorban esküvőre készülő pároknak ajánlott, akiknek nincs idejük, vagy pénzük, magán táncórákat venni az esküvői nyitótánc betanulására és szeretnének angol keringőt táncolni a nagy napon!

Esküvői táncoktató dvd
Esküvői táncoktatás Budapesten - Goldance tánciskola
http://goldance.hu/tancoktatas/eskuvoi_tanctanitas-c57.html

Budapesti Tánciskolánkban az esküvői tánctanítás teljes mértékben Önökhöz igazodik.Tanáraink kézséggel állnak a rendelkezésükre iskolánk több, Budapesten található tánctermében, vagy akár az Önök otthonában is egyaránt. Egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi a zeneválasztás, a koreográfia, sőt a stílus is. Itt gondolunk a klasszikus, elegáns nyitótáncokra, gyertyafénykeringőkre, továbbá a bohókás ámde mégis szórakoztató táncokra, vagy akár ezek ötvözésére is. A koreográfia repertoirunk igen széles skálán mozog,így teljes mértékben garantálni tudjuk azt a személyre szabott esküvői tánc anyagot mellyel sikeresen elkápráztathatják, szórakoztathatják vendégeiket.Ajándékozzák meg magukat, és vendégeiket egy életre szóló élménnyel!

Esküvői táncoktatás Budapesten - Goldance tánciskola
Salsa Candela Tánciskola - táncoktatás, fellépések
http://www.salsacandela.hu

Autentikus latin-amerikai táncoktatás(salsa-kubai és Los Angeles-i stílus), bachata, merengue, reggeaton, son, rueda de casino, salsa lady's sytle(női mozgás órák) stb.) kezdőtől a versenyzői szintig, korhatár nélkül. Esküvői táncoktatás! Táncbemutatók a vendégek számára - akár élő zenével is!

Salsa Candela Tánciskola - táncoktatás, fellépések
Antal táncoktatás Budapest szívében - Esküvői tánctanítás
http://www.tanctanitas.gportal.hu

Esküvőre tánctanítás, szalagavatóra táncoktatás, vállalati tánctanítás, óvodai és iskolai táncoktatás, csoportos tántanítás.

Antal táncoktatás Budapest szívében - Esküvői tánctanítás
Viktória Táncoktatás Pécs
http://www.viktoriatanc.hu

A Viktória Táncoktatás Pécsett sok szeretettel vár minden kedves táncolni vágyó vendéget... Egyéni vagy csoportos órák keretei között, kortól függetlenül várom a táncolni vágyókat kezdő és haladó szinten. Jegyespároknak esküvői felkészítését vállalom standard- (angol keringő, tango, bécsi keringő, slow fox, quick step) és latin-amerikai táncokból (cha-cha-cha, samba, rumba, jive). Nyitótáncnak ajánlanám a bécsi keringőt, éjféli táncnak a gyertyafény keringőt. A lakodalmakban sokszor táncolják még a polkát és a csárdást is.

Viktória Táncoktatás Pécs
Klub 74 - Pécs - Táncoktatás
http://www.klub74.hu/

Mindenkit szeretettel várunk, aki akár esküvőre, akár csak egy kis gyakorlás miatt kedvet érez a TÁNC tanulásához, gyakorlásához. Táncstílusok: Esküvői táncok, Társas tánc, Latin tánc, Kubai Salsa, Salsa, R'n'R

Klub 74 - Pécs - Táncoktatás
Salsa con timba tánciskola
http://www.salsacontimba.hu

Vállaljuk eskövőkre salsa vagy egyéb kubai táncok betanítását. Egyedi ajánlatért forduljon az info@salsacontimba.hu - hoz.

Salsa con timba tánciskola
Esküvői Táncoktatás Budapesten -Táncláz Tánciskola
http://tanclaz.hu/eskuvoi-tanc

A Táncláz Tánciskola tanárai segítenek Nektek felkészülni a nagy nap egyik fénypontjára, az esküvői táncra. Erre az alkalomra megtanítjuk életetek legszebb táncát és életre keltjük álmaitok esküvőjét Amennyiben még nem döntöttétek el milyen táncot szeretnétek, ebben is szívesen segítünk, mivel tudjuk a jó zeneválasztás, a látványos koreográfia fél siker, és fontos részét képezi a felejthetetlen fellépésnek. Az oktatás Budapest több pontján vagy akár az otthonotokban is megoldható. Az időbeosztást, a zenét és a koreográfiát is egyénre szabjuk. Legyen szó klasszikus, elegáns, vagy látványos szórakoztató táncokról, netán mindezek vegyítéséről. Tegye az ünnep részévé a táncot is, hogy a nagy nap még felejthetetlenebbé váljon.

Esküvői Táncoktatás Budapesten -Táncláz Tánciskola
Esküvői táncoktatás Budapesten
http://www.eskuvoitancoktatastanitas.hu/

Közeleg az esküvőtök? Gyorsan, könnyedén és olcsón szeretnétek felkészülni az esküvőtökre? Nálunk jó helyen jártok! Esküvői táncoktatás Budapest több pontján és vidéken egyaránt. Készüljetek fel profi tánctanáraink segítségével életetek nagy napjára és tanuljátok be nálunk esküvői tánckoreográfiátokat. További részletekért látogassatok el weboldalunkra!

Esküvői táncoktatás Budapesten
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
eskuvo.wyw.hu: Esküvő katalógus. Weboldalunkon összegyűjtöttük az esküvővel, esküvő szervezéssel kapcsolatos legjobb oldalakat, hogy a nagy nap zökkenőmentes legyen számotokra.
Gyűjteményünkben 872 válogatott esküvő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 872 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 233166