Ceremóniamester > Esküvő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ceremóniamester > 12 weboldal. Kategória leírása: Ceremóniamester, esküvő levezénylés, műsorvezetés. A ceremóniamester az esküvő karmestere. Segítségével az esküvőn dolgozó szolgáltatók gördülékenyen tudnak együttmködni.

eskuvo.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
10 esküvő hiba
http://10eskuvoihiba.dnt.hu/

Először is: gratulálok! Sokszor fogod még hallani, de nem véletlenül: nagy dolog, hogy összeházasodtok. Ezt a rövid "mit ne tegyél" listát azért írtuk le kollégáimmal, hogy Neked ne kelljen elkövetned azokat a hibákat, amiket az elmúlt néhány évben láttunk, hogy mások elkövetnek. Ceremóniamesterként sokszor már csak magával a problémás helyzettel találkozunk, és azt kell valahogy megoldanunk. Nem a cipősarok letörésére gondolunk itt, bár arra is tartunk magunknál olykor erős ragasztószalagot... Olyan problémákra, amik megelőzhetők voltak, de nem jutottak eszébe senkinek időben. Sok mondat ezért úgy kezdődik, hogy "Ne", sőt az elsőt most meg is kapod: "Ne tántorodj el! Nem olyan bonyolult dolog ez!"

10 esküvő hiba
Farkas Márta – A ceremóniamester
http://martieskuvoszerviz.com/

Női ceremóniamester magyar, német és angol nyelven. Amennyiben nem akarsz milliókat kifizetni rendezvényszervezőknek, mert saját magad szeretnéd megszervezni álomesküvődet, és nem tudod, hogyan kezdd el, no és hogyan folytasd , én segítek. A szervezés elejétől a végéig melletted vagyok, tanácsot adok, de mégis mindent Te intézel, minden a Te, illetve a Ti ízlésetek szerint történik, én a mankód leszek. Megbízható munkájukhoz értő szakemberekkel dolgozom együtt, így kis csapatommal esküvők teljes szervezését és tanácsadását is vállalom, ill. esküvőn kívül egyéb prototkoláris rendezvények, házassági évfordulók, legénybúcsú, leánybúcsú, keresztelők, gyerek zsúrok megszervezését, lebonyolítását is.

Farkas Márta – A ceremóniamester
Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető
http://www.herendigabor.hu/

Herendi Gábor - angol-magyar nyelvű ceremóniamester, műsorvezető.

Herendi Gábor - Ceremóniamester és Műsorvezető
A Ceremóniamester
http://www.aceremoniamester.hu/

A Ceremóniamester - esküvő és rendezvényszervezés. Mindannyian szeretnénk, hogy az életünkben oly fontos eseményein mindenki - családunk, barátaink, üzlettársaink- jól érezze magát és zökkenőmentesen, a lehető legboldogabban élhessük meg. Ezeknek az eseményeknek nem csak a tiszteletet kell megadni, de több napot, hetet vagy nem ritkán hónapokat is az életünkből az esemény szervezéséhez, előkészületeihez. Társaságunk ezt a terhet veszi le megrendelői válláról, több éves tapasztalattal és háttérrel rendelkező szakemberek által.

A Ceremóniamester
Pallagi Ákos ceremóniamester
http://www.pallagiakos.hu

Pallagi Ákos esküvői ceremóniamester weboldala. Elegáns, party jellegű esküvők levezetése és koordinálása angolul is.

Pallagi Ákos ceremóniamester
Haagen Imre - A ceremóniamester
http://www.haagen.hu/

Haagen Imre weboldala - Énekes, műsorvezető, ceremóniamester, rendezvényszervező, dalköltő.

Haagen Imre - A ceremóniamester
Profi ceremóniamester
http://5mp.eu/web.php?a=mrceremony

Kedves Látogató! Ha már eldöntötted, hogy nem akarod a vak szerencsére bízni egy jeles ünnep, évforduló vagy az esküvői bulid hangulatát! Ha ezekben az órákban jól szeretnéd magad érezni, de nem akarsz folyamatosan a jó bulihoz szükséges kellékek szervezésével foglalkozni, a részletekben elveszni! Ha volt már részed olyan eseményben, ahol egy profi könnyű szerrel kezébe vette a hangulat irányítását, és most Te is valami ilyesmit szeretnél! Ha nem akarod, hogy a hangulat életed e fontos eseményén egyszer csak elszálljon, és a vendégek később úgy beszéljenek majd a buliról: hát, ezt is letudtuk valahogy! Nos, ha a fentiek közül bármelyik állítással azonosulni tudsz, tehát ceremóniamestert, vőfélyt vagy moderátort keresel, akkor jó helyen jársz! Ne tétovázz, keress meg! Telefon: 20/4599362 E-mail: misterceremony@gmail.com Web: www.mrceremony.5mp.eu Mr. Ceremony a hangulatfelelős

Profi ceremóniamester
Angol és magyar nyelvű ceremóniamester
http://www.ceremonymaster.hu/

Az esküvő stílusos levezénylése Miután átbeszéljük az esküvő forgatókönyvét, megpróbálom megismerni a párt, az egyéniségüket és stílusukat, majd akár a rokonok és barátok bevonásával, kedves meglepetésekkel még különlegesebbé és gazdagabbá tenni az esküvőt.Célom, hogy a NAGY NAP a megszokott szertartás-vacsora-buli helyett egy személyes emlék legyen, hogy minden egyes percéből kihozzuk a maximumot, és hogy mind a pár , és mind a vendégek örök emléket kapjanak. Én ezért csinálom ezt – szívvel-lélekkel!

Angol és magyar nyelvű ceremóniamester
Ceremóniamester: Bánhegyi Zsolt
http://www.cm-eskuvore.hu/

www.cm-eskuvore.hu - Ceremóniamester esküvőre - Bánhegyi Zsolt. A ceremóniamester feladata az esküvőn a vendégekkel való kommunikáció és a koordináció, a jó hangulatról való gondoskodás és az esküvőszervezőkkel való együttműködés, hogy a dolgok gördülékenyen menjenek.

Ceremóniamester: Bánhegyi Zsolt
Molnár László András - Stílusos esküvők ceremóniamestere
http://www.molnarlaszloandras.hu/

Stílusos esküvő mit takar pontosan? A stílusos esküvő magába foglalja mindazt amit szeretsz, gondolsz, viselsz, hallgatsz... a mindennapokban. Ez az egyéni ízlés jelenik meg az esküvőtök szervezése során is, mikor kiválasztjátok a dekoráció színét, az esküvő helyszínét… A stílusom magában hordozza mindazt, ami egy elegáns esküvőhöz illik. A megjelenésem, kommunikációm, diszkrécióm, találékonyságom, vidámságom, szervezőkészségem, program ötleteim, csapatban való gondolkodásmódom biztosítja számotokra, hogy ceremóniamesteri szolgáltatásommal önfeledt és gondolkodásmentes szórakozást biztosítok számotokra az esküvőtökön. További hasznos infokért látogass el a oldalamra, ahol a ceremóniamester blogomban esküvőkről, érdekességekről, a Ceremóniamester Szövetségről, budapesti és vidéki útjaimról is olvashatsz.

Molnár László András - Stílusos esküvők ceremóniamestere
Illés Péter ceremóniamester
http://www.illespetercm.hu/

Ceremóniamesterként az esküvőkön az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés hármasával kívánom elérni a legjobb hangulatot és megteremteni az egységet a szolgáltatók közt. Sok éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött vallom, hogy a ceremóniamester nem főszereplője az estének, sokkal inkább villámhárító szerepet tölt be egy esküvőn. Fő feladata, hogy levegye az ifjú párok válláról a szervezés és lebonyolítás feladatait. Megjelenésemben a visszafogottság és az elegancia a mérvadó.

Illés Péter ceremóniamester
Női ceremóniamester férfiakat meghazudtolva
https://bernadett-ceremoniamester.hu/

Manapság a ceremóniamesternek nagy szerepe van ha egy esküvő megrendezésében gondolkodnak a házasulandók. Ő az a személy aki az első teendőktől a rendezvény lebonyolításán át gondoskodik mindazokról a szervezési feladatokról s teendőkről, amelyek egy ilyen ünnepi alkalom színvonalas megrendezéséhez.

Női ceremóniamester férfiakat meghazudtolva
Hirdetések
Oldal leírása
eskuvo.wyw.hu: Esküvő katalógus. Weboldalunkon összegyűjtöttük az esküvővel, esküvő szervezéssel kapcsolatos legjobb oldalakat, hogy a nagy nap zökkenőmentes legyen számotokra.
Gyűjteményünkben 872 válogatott esküvő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 872 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 233166