Esküvői videó Vidék > 2. oldal > Esküvő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Esküvői videó Vidék > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Zemplenvideo
http://www.zemplenvideo.hu

Suhanesz Péternek hívnak. Immár 20 éve dolgozom operatőrként. A televíziós műfaj számos területén jelen vagyok. Filmjeim javarészt egyéni igények szerint készülnek, annak érdekében, hogy minél igényesebb alkotások kerüljenek ki kezeim közül megrendelőim és jómagam megelégedésére. Hiszek abban, hogy eredményes munka megfelelő technikai és szakmai háttérrel érhető el. A jó szakember tudja, mikor, hol, mit és hogyan kell tennie ahhoz, hogy eredményes legyen tevékenysége. Rendszeresen fejlesztem technikai felszereléseimet és új ismeretekkel gyarapítom tudásomat. Napi munkásságom során kisebb-nagyobb terjedelmű filmeket készítek. Az esküvői videó a veletek való egyeztetés alapján készül, a ti ízlésetekhez, igényeitekhez igazítva. Tekintsétek meg filmjeimet, és vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Zemplenvideo
Légi felvételek esküvődről
https://dron.video.hu/eskuvoi-felvetel/

Szakképzett kollégáink kezében készülnek a légifelvételek a boldogító igen pillanatában! Egyedi, kiváló minőségű 360 fokos fotók, videók! Válassza drón videó szolgáltatásunkat, ha különleges esküvői felvételt szeretne!

Légi felvételek esküvődről
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
eskuvo.wyw.hu: Esküvő katalógus. Weboldalunkon összegyűjtöttük az esküvővel, esküvő szervezéssel kapcsolatos legjobb oldalakat, hogy a nagy nap zökkenőmentes legyen számotokra.
Gyűjteményünkben 857 válogatott esküvő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 857 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 233115