Esküvői torta Vidék > Esküvő - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Esküvői torta Vidék > 14 weboldal. Kategória leírása: Esküvői Torta Vidék

eskuvo.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Percipán Cukrász Kft /Dunaföldvár/
http://www.marcipancukraszda.hu/index.php

Tortakatalógusunk segítségével egyszerűen kiválaszthatja az alkalomhoz illő tortát, és megrendelését is fogadjuk

Percipán Cukrász Kft /Dunaföldvár/
Mészáros Cukrászda - Szombathely
http://meszaroscukraszda.hu/hu/

Az itt bemutatott készítményeinkkel szeretnénk önöknek segítséget nyújtani az esküvői torta kiválasztásához.

Mészáros Cukrászda - Szombathely
Rebényi Cukrászda / Székesfehérvár /
http://www.rebenyi.hu/menyasszonyitortak/

Tekintse meg kínálatunkat az elmúlt évek mennyasszony tortáiból, és válasszon kedvére, vagy állítsa össze az Ön által elképzelt szín- és virágkombinációt!

Rebényi Cukrászda / Székesfehérvár /
Damniczki Cukrászda / Székesfehérvár /
http://www.damniczki.hu/

Legnépszerűbb termékeink az esküvői torták és az aprólékosan kidolgozott forma-torták. Különleges formájú tortáinkat családi és vállalati rendezvényekre egyaránt szívesen ajánljuk

Damniczki Cukrászda / Székesfehérvár /
Floch Cukrászat / Vác /
http://www.flochcukraszat.hu/content.php?m=1&a=6

Vác, Köztársaság út 35. Telefon: (27) 300 801, (27) 315 418 E-mail: info@flochcukraszat.hu

Floch Cukrászat / Vác /
Korona Cukrászda, Cegléd
http://www.koronacukraszda.hu

Esküvői tortáink sokféle ízben és formában készülnek. Az alábbi képek segítenek a saját elképzelés megvalósításához. Készülhetnek marcipánvirággal, élő virágdíszítéssel, marcipán burkolattal vagy nélküle, 2-3-4-5 szintes nagyságban.

Korona Cukrászda, Cegléd
Benáth Cukrászüzem / Máriakálnok /
http://www.bernathcukraszuzem.hu/

Ezekből 30-40 fajta tortával állunk vásárlóink rendelkezésére. Menyasszonyi tortákat külön igények és elképzelések szerint is készítünk, de kiválaszthatók katalógusból is.

Benáth Cukrászüzem / Máriakálnok /
Ambrosia Cukrászda / Fót /
http://www.freeweb.hu/ambrosia/index.php?page=1

Élete legeslegszebb napjára, szívesen elkészítjük azt az esküvői tortát, amiről Ön, a Menyasszony már kislány kora óta álmodik. Kérjük, avasson be e titokba, hogy a legméltóbban díszíthessük vele ünnepi asztalát!

Ambrosia Cukrászda / Fót /
Bergmann Cukrászda Balatonfüred
http://www.bergmanncukraszda.hu

Egyedi, különleges esküvői, menyasszonyi torta előre egyeztetett méretben, akár tortaállványon is.

Bergmann Cukrászda Balatonfüred
Cukrászda Pécs
http://cukraszda-pecs.hu/

Cukrászda Pécs - a pécsi Kovács cukrászda megrendelésre vállalja egyedi esküvői torták elkészítését. Mi nem ismerünk határokat, kívánságára bármilyen esküvői tortát elkészítünk. Látogassa meg weboldalunkat és rendeljen most!

Cukrászda Pécs
Grillázstorták Esküvőre!
http://www.grillazs-torta.mindenkilapja.hu

Ez a cukros-diós édesség már Mátyás király idejében is fellelhető finomság volt a királyi asztalnál és mindmáig a nagyobb, meghittebb ünnepek, mint pl. lakodalmak főszereplője. Magyarországon 1695-ben jelent meg az első magyar nyelvű szakácskönyv, amely már megemlíti ezt a különlegesen díszes tortát. Hazánkban a legtöbb településen ezzel a tortával fejeződik be a menyecske tánc. Az ifjú férj egy határozott ráütéssel töri darabokra a tortát, így amíg a násznép a torta elfogyasztásával bíbelődik, ő felkapva asszonykáját és a pénzes bödönt, együtt elvonulnak pénzt számolni. Máshol éjfélkor körbemutatják a díszkölteményt és a férj a feleséggel, együtt sújt a tortára egy nagy késsel, jelezvén, hogy ezután már összetartoznak és mindent együtt fognak csinálni. Bármelyik hagyományt követjük is, egy biztos: a néphit szerint ahány darabra törik szét a torta, annyi boldog év vár a fiatal párra is!

Grillázstorták Esküvőre!
Zrínyi Cukrászda / Székesfehérvár /
http://www.zrinyicuki.hu

Tizennégy hozzáértő és lelkes cukrász dolgozik azon, hogy a vásárlóink a hét minden napján frissen vásárolhassák meg az általuk leginkább kedvelt készítményeket az üzem melletti mintaboltban. Viszonteladókat is szeretettel fogadunk annak érdekében, hogy a cukrászat termékei minél szélesebb körben hozzáférhetőek legyenek. A negyvenféle szeletáru, a különféle teasütemények és a klasszikus sajtos pogácsa mellett harminc különböző dísztorta közül választhatnak katalógus alapján a vásárlóink, akiknek arra is módjuk van hogy nagyobb megrendeléseiket a megye területén házhoz szállíttassák a cukrászüzem saját hűtőkocsiján. De arra is fel vagyunk készülve, hogy az egyéni elképzeléseket, a legkülönösebb kívánságokat is teljesítsük legfeljebb 3 nap alatt. Aki egyszer megkóstolja termékeinket, és igénybe veszi szolgáltatásainkat, minden bizonnyal törzsvendégünk marad.

Zrínyi Cukrászda / Székesfehérvár /
Debrecen -Ibolya cukrászda
http://www.ibolyacukraszda.hu/

Cukrászdánk már két évtizede szolgálja és kényezteti a környék édesszájú lakosságát kicsiket és nagyokat egyaránt. Menyasszonyi tortakészítést is vállalunk, sőt nem csak édes süteményeit rendelheti meg nálunk, hanem sós aprósüteményeket is.

Debrecen -Ibolya cukrászda
Fincsi Cukrászda Hajdúhadház
http://fincsicukraszda.com/

A cukrászdánk nem csak a hétköznapokra, akár esküvőre is megoldás torták, édességek területén. Áraink elérhetőek, cukrász termékeink minőségiek. A lagzit is megédesítjük, sok esküvői tortából és kiegészítőből választhat.

Fincsi Cukrászda Hajdúhadház
Hirdetések
Oldal leírása
eskuvo.wyw.hu: Esküvő katalógus. Weboldalunkon összegyűjtöttük az esküvővel, esküvő szervezéssel kapcsolatos legjobb oldalakat, hogy a nagy nap zökkenőmentes legyen számotokra.
Gyűjteményünkben 916 válogatott esküvő témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 916 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 246595